Trainer: Caspar Gesthuizen

Ik wil professionals echt verder helpen, beter maken in hun vak en laten groeien als mens

<h2>Caspar Gesthuizen</h2>

Caspar Gesthuizen

Sinds 2022 trainer bij Steyn&Allberg.
Gespecialiseerd in Management en Sales.

c.gesthuizen@steynallberg.com​

“Gras groeit niet door er aan te trekken”

Het huidige bedrijfsleven wordt gedomineerd door een blinde focus op winst, resultaten en beurskoersen. En dat vooral op korte termijn. Managers worden afgerekend op KPI’s, targets en verkoopcijfers. En daar is in de basis niets mis mee. Wat veel managers alleen over het hoofd zien, is dat het de medewerkers zijn die de resultaten realiseren. Wil je goede resultaten behalen, dan zul je een goed gemotiveerd en capabel team moeten hebben. Geef ze richting, vrijheid en een prettige cultuur die samenwerking en creativiteit stimuleert. Als je daar bovenop jezelf als manager kwetsbaar op durft te stellen en jouw ego aan de kant durft te zetten, dan zullen de resultaten omhoog schieten. Maar dat vereist een manager met geduld, lef en vertrouwen in zijn team.

Zelf ben ik zeer commercieel gedreven en mensgericht. Als zoon van een marktkoopman in lederwaren verkocht ik mijn eerste portemonneetje voordat ik tien jaar oud was. Het omgaan met klanten is mij vroeg geleerd. Na economie gestudeerd te hebben in mijn geboortestad Nijmegen ben ik begonnen als vestigingsmanager bij Domino’s Pizza Nijmegen. Samen met mijn toenmalige assistent-manager heb ik vanaf nul een team neergezet voor deze nieuwe locatie. Vanaf dat moment heeft ‘’mensen verder helpen in hun persoonlijke ontwikkeling” een rode draad gevormd in mijn carrière.

In de afgelopen 25 jaar heb ik verschillende bedrijven van binnen gezien en heb (internationale) commerciële rollen binnen sales en marketing vervuld. Van grote horeca-concerns, kleine familiebedrijven tot grote food multinationals. Ik heb de halve wereld rondgereisd, veel klanten persoonlijk leren kennen. Een commerciële zakenreiziger zou je me kunnen noemen. Zo heb ik de verschillen in zakendoen met mensen uit Angelsaksische landen, de Arabische wereld en Azië in levende lijve mogen ervaren.

Trainer bij Steyn&Allberg… een logische volgende stap
Mijn drive om mensen verder te helpen aan de ene kant en passie voor commercie, heeft me bij Steyn&Allberg gebracht. Al heel snel werd duidelijk dat mijn visie op commercieel resultaat volledig overeen kwam met die van Steyn&Allberg. Geen oppervlakkige verkoop praatjes, maar diepgewortelde trainingsprogramma’s die professionals echt verder helpen, beter maken in hun vak en laten groeien als mens.

Kort over mij..
Ik ben Caspar Gesthuizen, geboren in Nijmegen in 1972, getrouwd met Kristie en wonen hartje Breda. We leven een bourgondisch leven met een passie voor de Franse keuken en wijn. We zijn vaak geziene gasten in ons stamcafé. En verder reizen we graag om de wereld te verkennen. Met een achtergrond in oosterse vechtkunsten, waaronder Karate, Aikido en het traditionele Bujinkan Ninjutsu, sijpelen de uitgangspunten van de oosterse vechtkunsten door in mijn benadering van commercie. Denk hierbij bijvoorbeeld aan respect, doorzettingsvermogen en vertrouwen in jezelf.

Bel, mail of app me gerust, ik help je graag
Ik maak graag kennis met jou en jouw uitdagingen om te kijken wat ik vanuit Steyn&Allberg voor jou en jouw team zou kunnen betekenen.

“Het zijn mensen die geweldige resultaten neerzetten. Zorg goed voor je mensen, begrijp ze, weet wat ze nodig hebben en faciliteer hun groei. Het gevolg is een gemotiveerd team, betere resultaten en een sterkere organisatie.”

Caspar Gesthuizen

Trainer Leiderschap en commercie, Steyn&Allberg

Caspar Gesthuizen
Caspar Gesthuizen

Mijn favoriete film

Mad Men (tv-serie)
Matthew Weiner

Gespecialiseerd in

Sales en Management
Leiderschap en commercie

Meest waardevolle boek

Lessen van een samoerai
van Bjørn Aris

Enthousiast? Neem contact met mij op!

Ik wil Caspar Persoonlijk ontmoeten

(

Mijn meest recente blogartikelen

Er zijn geen blogartikelen beschikbaar

Bekijk meer inspirerende trainers

Roel Uildriks

Samen het beste uit jezelf halen en anderen gelukkiger en succesvoller maken.
 

Martijn Vroom

Iedere deelnemer komt met veel energie en vol enthousiasme de training uit!
 

Virgil van Dijk

Ik help u met persoonlijke- en organisatie ontwikkeling voor de lange termijn.
 

Bekijk alle trainers