Trainer: Edrith Eduarda

Vanuit talent jezelf kunnen ontwikkelen met als resultaat: the amazing you!

<h2>Edrith Eduarda</h2>

Edrith Eduarda

Sinds april 2022 trainer bij Steyn&Allberg.
Gespecialiseerd in Leiderschapsontwikkeling en Commercieel Excelleren.

e.eduarda@steynallberg.com​

“If you’re always trying to be normal you will
never know how amazing you can be – Maya Angelou

Mijn geboorte-eiland, Curaçao: wat is Curaçao toch mooi aan de einde van de middag “Atardi Korsou ta bunita”. Ik er heb tot mijn 19de gewoond. Samen met mijn moeder, broer en zusje in de wijk Serí Domi. Mijn ouders zijn toen ik zes was uit elkaar gegaan. Ik ben grootgebracht door krachtige, hardwerkende en zelfstandige vrouwen: mijn overgroot oma, mijn oma en mijn moeder zijn mijn rolmodellen. Niks was onmogelijk, geloof in jezelf en ga ervoor. Dat was de boodschap die ik kreeg. Deze drang om niet op te geven, denken in mogelijkheden en positivisme hebben mij gevormd tot wie ik nu ben.

Ik was de eerste uit het gezin die ervoor gekozen had om in het buitenland te gaan studeren. Niet dat ik Nederland heel goed kende, helemaal niet juist. Ik was klaar om de wereld te verkennen. Studeren in Nederland! Het werd Commerciële Economie in Enschede. Enschede leek mij een veilige plek om mijn studiejaren door te brengen: niet te druk en niet te groot. Ik ging op de campus wonen en raakte in korte tijd bevriend met de vader van mijn kinderen. Mijn studie had ik zonder te veel uitdagingen in 4 jaar afgerond. Ik ontdekte dat ik marktonderzoek en data-analyse erg interessant vond. Het analyseren van data was voor mij een manier om het gedrag van mensen te onderzoeken en te doorgronden.

Als snel wisselde ik mijn interesse in data en databases in voor een carrière in de IT. Eerst als commerciële medewerker binnendienst om daarna de stap te maken richting consultant/developer en later als projectmanager. Kennis van IT had ik niet, maar dat kon ik wel leren vond ik. Veel is mogelijk: had ik immers van huis uit meegekregen. Door mijn verschillende rollen in de IT kon ik bij veel organisaties in de keuken kijken. Ik vind het fascinerend hoe een organisatie functioneert, hoe de rollen verdeeld zijn en wat IT voor effect heeft op de mens binnen de organisatie. IT draaide bij mij om het samenspel tussen de mens, de processen en technologie. Waarbij hierin de mens een grote rol speelt.

Mijn carrière in IT combineerde ik met mijn fulltime ‘job’ als moeder. Het opvoeden van mijn kinderen bracht nieuwe uitdagingen met zich mee: je kind is hoogbegaafd en nu? Hoe zorg je ervoor dat je kinderen het beste in zichzelf naar boven halen, dat zij zichzelf kunnen zijn, gebruik maken van hun kwaliteiten en deze kunnen ontwikkelen? En dit alles terwijl het onderwijssysteem jouw kinderen in een hokje (“het normale”) probeert te duwen? Mijn strijd met het onderwijssysteem heeft ervoor gezorgd dat ik me meer ging verdiepen in de mens en zijn aangeboren eigenschappen: talenten. Tijdens de Corona periode ben ik aan de slag gegaan met het uitstippelen van de volgende stap in mijn carrière: coaching. Het najagen van je persoonlijke groei door het ontdekken en benutten van je talenten. In 2019 besloot ik de stap te nemen om als parttime ondernemer aan de slag te gaan als coach (Co-Active Coaching CTI); toen nog in combinatie met mijn full time functie als projectmanager bij een IT-organisatie. Na een jaar volgen van trainingen en parttime ondernemen heb ik januari 2022 definitief de overstap gemaakt naar zelfstandig ondernemen.

“Iedereen heeft de potentie zich te ontwikkelen tot de beste versie van zichzelf, wees jezelf, don’t try to be normal.”

Edrith Eduarda

Trainer Leiderschap en commercie, Steyn&Allberg

April 2022 ben ik met Steyn&Allberg in contact gekomen. Een leuk en openhartig gesprek waar ik me helemaal in kon vinden. ‘Be the best version of you!’. Laat dat nou precies zijn waar ik voor sta en waar ik voor ga.

En wie ben ik? Klein maar fijn en groot in ideeën. Een echte vernieuwer die graag innovatief bezig is. Iemand die buiten de kaders denkt (geen hokjesmentaliteit) en bezig is met frisse ideeën en de dingen op een andere manier te proberen. Altijd nieuwsgierig naar hoe iets anders kan, kijken naar wat nog meer of wel mogelijk is. Een gedreven persoon die handelt vanuit energie en passie om het beste bij jou naar boven te halen. Mijn visie is dat iedereen zich kan ontwikkelen tot de beste versie van zichzelf en mijn missie: talenten ontdekken, benutten en excelleren. Dit doe ik met persoonlijke begeleiding en training. Wat zijn de vaardigheden die je van nature bezit? Wat beweegt jou en geeft jou energie?

Binnen Steyn&Allberg focus ik me op het Leiderschapsontwikkeling en Commercieel Excelleren. Hoe mooi zou het zijn als je beter dan wie dan ook weet wie je bent, zonder te proberen normaal te zijn, maar vanuit je talent jezelf kunt ontwikkelen met als resultaat: the amazing you!

Edrith en kinderen foto 2013

Mijn favoriete film

When they see us
Ava Duvernay

Gespecialiseerd in

Leiderschap en commercie

Meest waardevolle boek

Think and Grow Rich
Napoleon Hill

Enthousiast? Neem contact met mij op!

Ik wil Edrith Persoonlijk ontmoeten

(

Mijn meest recente blogartikelen

Er zijn geen blogartikelen beschikbaar

Bekijk meer inspirerende trainers

Roel Uildriks

Samen het beste uit jezelf halen en anderen gelukkiger en succesvoller maken.

Martijn Vroom

Iedere deelnemer komt met veel energie en vol enthousiasme de training uit!

Virgil van Dijk

Ik help u met persoonlijke- en organisatie ontwikkeling voor de lange termijn.

Bekijk alle trainers