Trainer: Evert Perton

Mijn handen jeuken om iedereen in beweging te krijgen

<h2>Evert Perton</h2>

Evert Perton

Sinds 2019 trainer bij Steyn&Allberg.
Gespecialiseerd in Sales en Management.

e.perton@steynallberg.com​
Door het geven van trainingen wil ik talenten naar voren halen en koppelen aan ontwikkel punten zodat de focus en de persoonlijke resultaten gekoppeld kunnen worden aan de beoogde bedrijfsresultaten!
Ik ben 58 jaar, getrouwd en heb twee dochters en één kleindochter. Ik woon in Assen en ben werkzaam als zelfstandig bedrijfsadviseur/trainer/coach. In mijn vrije tijd kook ik graag en ben ik graag buiten bezig. Sporten doe ik helaas niet zo veel meer maar in het verleden heb ik van alles gedaan, schermen, turnen waterskiën en wakeborden. Vakantie vier ik meestal met mijn gezin op een van de Nederlandse eilanden. Waar de rust en ruimte van het grote strand heerlijk de mogelijkheid biedt te spelen met mijn vliegers.
Ik ben geboren in Groningen en vanaf mijn 2de tot mijn 21ste opgegroeid in Zeijen, een klein boerendorp in Drenthe. Wij hadden zelf geen boerderij dus het melken, voeren, slachten en werken op het veld leerde ik bij de buren. De directe buurman was de plaatselijke bakkerij. Daar is mijn passie voor het werken met etenswaren ontstaan. De opleiding die ik wilde volgen was snel gekozen.

Dus begonnen in de horeca als kok en verhuisde op mijn 21ste naar Zurich in Zwitserland om daar als souschef te gaan werken. Na twee jaar terug in Nederland waar ik heb gewerkt als chef-kok van meerdere hotels, waar ik de keukens aanstuurde. Na 15 jaar horeca heb ik noodgedwongen de overstap gemaakt, in die tijd heb ik een ernstig motorongeluk gehad waardoor ik enkele maanden in het ziekenhuis moest blijven logeren. Een lange periode van revalidatie volgde tot ik weer kon lopen. Vanuit daar naar de commerciële buitendienst, waar ik voor verschillende bedrijven als accountmanager door heel Nederland reisde om producten of diensten aan de man te brengen. In deze periode zelf veel verschillende trainingen en opleidingen mogen volgen op het gebied van sales en communicatie. Dit heb ik 9 jaar gedaan om vervolgens als adviseur MKB bij de ABN AMRO te gaan werken en daar natuurlijk ook de daarbij behorende opleidingen en trainingen gevolgd.

Na een reorganisatie van de bank, ben ik in 2013 mijn eigen bedrijf ben begonnen EHP Consultants. Als bedrijfsadviseur heb ik in de afgelopen jaren voor verschillende bedrijven gewerkt. Mijn werkwijze is gericht om mensen door middel van advies/ training/ coaching in hun kracht te zetten en te leren werken vanuit hun verantwoordelijkheid. Communicatie onderling, tussen verschillende teams en leidinggevenden te verbeteren. Afspraken maken en de wijze waarop deze vastgelegd, uitgevoerd en geborgd worden. Naast meer werkplezier geeft dit per direct ook een beter bedrijfsresultaat. De impact is enorm, waardoor management een stuk eenvoudiger en effectiever wordt. Als interim-manager/ trainer/ coach stuurde ik op dergelijke wijze meerdere teams aan.

De basis is het ontdekken van wat een mens gelukkig maakt. Dit is een aanpak waar mensen zichzelf gaan ontdekken Hierin zie ik de mooiste kansen om de medewerkers mee te nemen naar de juiste mindset. Resultaat in organisaties wordt behaald vanuit: keuze van een instrument (20% ) en door de juiste mindset (80% onderdeel van het succes). Wet en regelgeving en de uit te voeren taken zijn de instrumenten (20% van het succes), niet de mindset. De basis van mensen in hun kracht zetten is overal gelijk. Wel is het belangrijk dat de leiding helderheid kan geven over de verwachte resultaten.

Vanuit helderheid kunnen de medewerkers de juiste focus geven. Vanuit deze focus bereik je effectiever en efficiënter de gewenste resultaten. De medewerker krijgt helderheid over eigen functioneren en komt daarmee ook meer in zijn kracht te staan. Het werkt op alle niveaus in een organisatie. Mijn handen jeuken om ‘Iedereen in Beweging’ te krijgen, talenten naar boven te halen en te koppelen aan de ontwikkelpunten zodat de focus en de persoonlijke resultaten gekoppeld kunnen worden aan de beoogde bedrijfsresultaten.!

Ik ben er klaar voor! Jullie ook?

Hogere resultaten voor uw werknemers voor nu en in de toekomst. Klanten die graag bij u terugkomen. Dit zijn 2 belangrijke aspecten, waar uw medewerkers nadrukkelijk mee aan de slag gaan tijdens de training.
Evert Perton

Trainer Sales en Management, Steyn&Allberg

Mijn favoriete film

First Blood
van Ted Kotcheff

Gespecialiseerd in

Sales
Management

Meest waardevolle boek

Luisterboeken
van Tony Robbins

Enthousiast? Neem contact met mij op!

Ik wil Evert Persoonlijk ontmoeten

(

Mijn meest recente blogartikelen

Er zijn geen blogartikelen beschikbaar

Bekijk meer inspirerende trainers

Jan Rosier

Er valt nog veel winst te behalen!

Caspar Gesthuizen

Ik wil professionals echt verder helpen, beter maken in hun vak en laten groeien als mens.

Roland Smit

Hogere resultaten voor uw werknemers voor nu en in de toekomst.

Bekijk alle trainers