Trainer: Helen Arends

Met diverse specialisaties in huis ben je tenslotte samen altijd sterker

<h2>Helen Arends</h2>

Helen Arends

Sinds 2022 trainer bij Steyn&Allberg.
Gespecialiseerd in Communicatie en Sales

h.arends@steynallberg.com

“Samen werken aan een professionele en ontspannen werkvloer met een maximumaantal tevreden klanten.”

Als trainer bij Steyn & Allberg houd ik mij bezig met Communicatie en Sales. Mijn specialisatie is klantcommunicatie.

Ik heb 35 jaar werkervaring in commerciële functies en inmiddels ruim vier jaar ervaring als trainer klantcommunicatie en sales. Mijn missie is het verhogen van het werkplezier van de medewerkers én het vergroten van de klanttevredenheid. Het mes snijdt aan twee kanten.

Mijn naam is Helen Arends, 54 jaar, getrouwd moeder van 2 jongvolwassen zonen en eigenaar van hond Guus en poes Roos. Wij wonen in de oude binnenstad van Vianen.
In mijn vrije tijd wandel ik graag in de uiterwaarden van de Lek met de hond, speel ik golf. Verder hou ik van reizen, lekker eten en bij voorkeur een combinatie van die twee. Zo heb ik afgelopen vakantie genoten van Toscane met het heerlijke eten en de prachtige zonsondergang.

Mijn wieg stond in Utrecht, maar vanaf mijn eerste herinneringen woonden wij in IJsselstein. Mijn ouders waren warm en liefdevol en ik heb een zeer gelukkige jeugd gehad samen met mijn twee zussen.

Als 18-jarige had ik nog weinig interesse in fulltime studeren en ging liever de wereld ontdekken. Eerst als nanny in London, waar ik ook Engels studeerde. Na een tijdelijke baan op de klantenservice van de ECI, ben ik met mijn partner vertrokken naar Zwitserland om daar te werken en vervolgens trokken we een aantal maanden door Amerika. Bij terugkomst weer een tijd bij de ECI gewerkt, nu op de klachtenafdeling, maar ik was nog niet klaar met reizen. Een ticket naar Melbourne Australië gekocht en daar uiteindelijk een jaar gebleven. Via Tasmanië, Nieuw-Zeeland en Maleisië uiteindelijk weer naar huis. Veel in de natuur geweest, prachtige tochten gelopen en gevaren, Padi brevet gehaald op het Great Barrier reef en genoten van alle indrukken.

Bij terugkomst ben ik eerst gaan werken bij diverse bedrijven op de binnendienst. Door mijn werkervaring werd ik gevraagd om bij van Lanschot Bankiers (voorheen C&E) te komen werken. De eerste 13 jaar bij de afdeling Business Professionals en Executives en de laatste 4 jaar was ik verbonden als senior Banker aan Customer service, waar ik collega’s opleidde voor het vak en tevens vraagbaak was. En daar begon voor mij de liefde voor het trainersvak.

“Samen werken aan een professionele en ontspannen werkvloer met een maximumaantal tevreden klanten.”

Helen Arends

Trainer Communicatie en Sales, Steyn&Allberg

Na jaren van vakinhoudelijke opleidingen heb ik me laten omscholen door het volgen van de post hbo-opleiding Train de Trainer en de Leergang Professioneel coachen. Tijdens deze transitie heb ik bij Credit Agricole nieuwe collega’s opgeleid en overige collega’s getraind op communicatievaardigheden. Met als resultaat dat de klanttevredenheid omhoogschoot en de effectiviteit bij collega’s was gegroeid.

Steyn & Allberg was voor mij een logische vervolg stap in mijn avontuur als zelfstandig ondernemer. Als professionele trainers komen we samen om ervaringen uit te wisselen. Door de enorme diversiteit binnen de trainersgroep kunnen we maximaal van elkaar leren en samen optrekken. We hebben diverse specialisaties in huis en samen ben je tenslotte altijd sterker.

Als ervaringsdeskundige hecht ik veel waarde aan een professionele, collegiale, ontspannen werkvloer met een maximumaantal tevreden klanten.

Daar ligt voor mij de uitdaging en daar kan ik u bij helpen.

Helen Arends 399x399

Mijn favoriete film

Intouchables
Olivier Nakache

Gespecialiseerd in

Gespecialiseerd in
Communicatie en Sales

Meest waardevolle boek

Dingen die je alleen ziet als je er tijd voor neemt
Haemin Sumin

Enthousiast? Neem contact met mij op!

Ik wil Helen Persoonlijk ontmoeten

(

Mijn meest recente blogartikelen

Er zijn geen blogartikelen beschikbaar

Bekijk meer inspirerende trainers

Jan Rosier

Er valt nog veel winst te behalen!
 
 

Caspar Gesthuizen

Ik wil professionals echt verder helpen, beter maken in hun vak en laten groeien als mens.

Roy van Bijsterveld

Talenten laten bloeien, samen hogere resultaten bereiken en werkgeluk verhogen.

Bekijk alle trainers