Trainer: Ivo Poll

Met mijn enthousiaste houding, creatieve geest, durf om door te vragen en te confronteren maak ik het verschil

<h2>Ivo Poll</h2>

Ivo Poll

Sinds 2019 trainer bij Steyn&Allberg.
Gespecialiseerd in Sales en Management.

i.poll@steynallberg.com​

“Het zijn niet de omstandigheden, maar je eigen overtuigingen en principes die de dingen maken zoals ze zijn. Be the best version of you!

Iedereen heeft veel en unieke talenten meegekregen. Ik help u die naar boven te halen en verder te ontwikkelen. Met mijn enthousiaste houding, creatieve geest, durf om door te vragen en te confronteren maak ik het verschil. Met gerichte training en coaching kan er blijvend verandering in houding en gedrag ontstaan. Daar help ik u en uw organisaties verder mee en zet ik mij dan ook dagelijks voor in.

In alle opzichten heb ik een brede interesse. Na mijn studie Oude Geschiedenis heb ik diverse managementtrainingen en financiële opleidingen gevolgd. In het begin van mijn carrière heb ik veel in de Retail gewerkt en gezien hoe je klanten kunt binden. Als manager en coach in de wereld van klantenservice heb ik de fijne kneepjes van gespreksvaardigheden, verkoop en motiveren geleerd.

In al die jaren heb ik mijn eigen en succesvolle stijl ontwikkeld voor het ontwikkelen van individuen en motiveren van groepen. En dat is een van mijn belangrijkste drijfveren: anderen helpen hun talent te ontdekken en verder te ontwikkelen. Privé ben ik vader, echtgenoot, hobbyboer, hobbykok en maatschappelijk actief. Een paar keer per jaar lukt het om een boek uit te lezen!

Inspireren

Mijn specialismen zijn sales en management trainingen. Vooraf ga ik uitgebreid in gesprek met de opdrachtgever om een workshop of training op maat te maken. Op de trainingsdagen zelf zal ik met mijn kennis, ervaring en enthousiasme de deelnemers inspireren het maximale uit de training te halen. In al mijn trainingen gaat het over mindset, dat is namelijk de sleutel tot succes: de deelnemers kiezen hun eigen principes en daarmee sturen zij hun houding en gedrag richting succes.

The Best Version

Het leven van een mens is wat zijn gedachten ervan maken, zei Romeins keizer en filosoof Marcus Aurelius.

Voeg daarbij uit moderner tijd het be proactive adagium van Stephen Covey, dat draait om het idee dat mensen verantwoordelijkheid nemen voor al hun keuzes én de resultaten daarvan. Het zijn niet de omstandigheden, maar je eigen overtuigingen en principes die de dingen maken zoals ze zijn. Be the best version of you!

Iedereen heeft veel en unieke talenten meegekregen. Ik help u die naar boven te halen en verder te ontwikkelen.

Ivo Poll

Trainer Management en Sales, Steyn&Allberg

Mijn favoriete film

Bad Lieutenant
van Abel Ferrara

Gespecialiseerd in

Sales en Management
gesprekstechnieken

Meest waardevolle boek

Bezieling en Kwaliteit in Organisaties
van Daniel Ofman

Enthousiast? Neem contact met mij op!

Ik wil Ivo

Mijn meest recente blogartikelen

Er zijn geen blogartikelen beschikbaar

Bekijk meer inspirerende trainers

Virgil van Dijk

Ik help u met persoonlijke- en organisatie ontwikkeling voor de lange termijn.
 

Yvo Keijers

Er is altijd ruimte tot ontwikkeling.
 
 

Roel Uildriks

Samen het beste uit jezelf halen en anderen gelukkiger en succesvoller maken.
 

Bekijk alle trainers