Trainer: Jeroen Smits

Trainen op basis van inhoud en entertainment maakt dat je leert zonder dat het je moeite kost!

<h2>Jeroen Smits</h2>

Jeroen Smits

Sinds 2019 trainer bij Steyn&Allberg.
Gespecialiseerd in Marketing en Communicatie.

j.smits@steynallberg.com

“Bloemen liggen aan de finish en nooit halverwege. Successen moet je vieren ook tussentijds, maar hou altijd focus op je einddoel!”

Ik ben 45 jaar en vader van vier prachtige kinderen.
Vrij jong liep ik de televisiestudio’s van Joop van den Ende binnen om er vervolgens 15 jaar te mogen leren, werken en genieten. Het vertrek van Joop, richting de wereld van theater, maakte voor mij de keus makkelijker om de club te verlaten en zelfstandig verder te gaan.

In mijn periode binnen Endemol heb ik gezien dat met passie werken uiteindelijk resultaat oplevert. Dingen doen die je leuk vindt, maar ook dingen doen die je minder leuk vindt, maar waarmee je en waardoor je de dingen kunt doen die je graag doet. Innoveren, proberen en blijven ontwikkelen.

Vanuit mijn periode bij Endemol ben ik als zelfstandig ondernemer verdergegaan tot de dag van vandaag. Dat zal ook niet zo snel veranderen. Mooie opdrachten binnen veel verschillende segmenten en branches is waar ik erg blij van word. Samen bouwen aan een plan, dat uitwerken en zorgen voor het resultaat.

Met een achtergrond in de media ligt mijn specialiteit in de communicatie, marketing en mediabegeleiding. Het bouwen van merken, ik noem dat altijd “building the Brand”, is iets waar ik de afgelopen jaren veel succes heb mogen boeken. Uren kan ik vertellen over de prachtige anekdotes, de successen maar zeker ook de zaken die minder goed afliepen. Altijd kritisch naar mijn werk, eindresultaat en team.

Steyn&Allberg heeft mij verder opgeleid tot trainer waarbij ‘entertrainer’ eigenlijk meer de lading weet te dekken. Tijdens het trainen is er ruimte voor plezier, een dolletje en een grapje. Bewezen is namelijk dat wanneer mensen ergens om lachen of hebben gelachen, ze de inhoud veel beter kunnen onthouden.
Voor marketing-, communicatie- en mediatraining ben ik graag jullie partner tot succes.

Steyn&Allberg is een jong en dynamisch bedrijf waar voor iedereen plek is. Vrouwen, mannen, donker, wit of wat dan ook. Het gaat om mensen, het gaat om willen is kunnen en het gaat om het maken van het verschil. Ik weet zeker dat het merk Steyn&Allberg uiteindelijk zal uitgroeien tot een merk dat als Tripple A te boek zal staan.

Er zijn nog zoveel goede ideeën die ik samen met het team, mijn collega’s en externen wil uitrollen. Online is nog zoveel te halen in de goede zin van het woord. Events, seminars, kennisclubs en zoveel meer.

Ik kijk er persoonlijk naar uit om weer lekker bezig te zijn met een groep mensen die weten wat ze willen, die weten wat ze gaan doen en waar de finish ligt.

Aansluiten bij een merk dat groeiende is en uiteindelijk een doel heeft dat grote merk te worden, vraagt durf, lef en inspanning!

Jeroen Smits

Marketing, Steyn&Allberg

Mijn favoriete film

Ozark (tv-serie)
van Bill Dubuque

Gespecialiseerd in

Sales
Marketing

Meest waardevolle boek

Geef nooit Korting
van Jos Burgers

Enthousiast? Neem contact met mij op!

Ik wil Jeroen Persoonlijk ontmoeten

(

Mijn meest recente blogartikelen

Er zijn geen blogartikelen beschikbaar

Bekijk meer inspirerende trainers

Thijs Evers

In mijn rol als trainer help ik ondernemers en managers hun doelen versneld te realiseren.

Patrick Mekke

Ik haal mijn energie uit het beter en sterker maken van mensen door te focussen op hoe het wel kan.

Martijn Vroom

Training en coaching is mijn passie!
 
 

Bekijk alle trainers