Trainer: Jolande van Driel

Zelfleiderschap begint met zelfkennis en zelfontwikkeling!

<h2>Jolande van Driel</h2>

Jolande van Driel

Sinds 2022 trainer bij Steyn&Allberg.
Gespecialiseerd in Communicatie en Management.

a.vandriel@steynallberg.com

“Samen ontdekken wat je drijfveren en talenten zijn zodat je weet wie je bent en die toegevoegde waarde bent voor jouw team en organisatie.”

De wereld om ons heen verandert continu. Denk bijvoorbeeld aan veranderingen in de privésfeer, zoals in je relatie. Of een reorganisatie in het bedrijf waar je werkt, waarbij je een andere functie krijgt. Stilstaan is dan geen optie: je moet mee veranderen met je omgeving, iets wat best een uitdaging kan zijn. Door bewust te worden van wie je bent en wat jouw drijfveren en talenten zijn kun je zelfleiderschap nemen. Met andere woorden: je neemt de leiding over je eigen leven.

Hoe doe je dat?

Door je persoonlijk te blijven ontwikkelen. Mijn overtuiging is dat we als maatschappij alleen duurzaam kunnen groeien als wij ons als mens in die maatschappij blijven ontwikkelen. Ik vind het daarom ieders maatschappelijke verantwoordelijkheid om zich persoonlijk te blijven ontwikkelen. Dat is ook de reden waarom ik partner ben bij Steyn&Allberg. Om deze verantwoordelijkheid van ontwikkelen samen met ervaren trainers en coaches uit te dragen.

Eigen verantwoordelijkheid in iedere levensfase

Ik heb 15 jaar gewerkt als psycholoog, coach en trainer bij een eerstelijns psychologenpraktijk in ‘t Gooi en eigen praktijk in Amsterdam. In de 20 jaar dat ik nu mensen (individueel of binnen organisaties) begeleid, coach en train, heb ik veel geleerd. Bijvoorbeeld dat we veel uitdagingen in het leven kunnen relateren aan elke levensfase waarin wij ons bevinden. Zo heb ik zelf op mijn 25ste ervaren, na een commerciële opleiding en een goede baan te hebben, hoe het is om een burn-out te krijgen. Door wat ik zelf heb meegemaakt, weet ik hoe belangrijk zelfkennis en zelfontwikkeling is. Dat wens ik iedereen toe.

​Dat is precies mijn specialisme als coach en trainer. Het coachen en trainen in zelfontwikkeling en het nemen van zelfleiderschap. Wellicht coach ik binnenkort jou?

Wie is deze coach/trainer?

Een nieuwsgierige vrouw die van het leven houdt. Geboren en tot mijn 18e getogen in Bussum. Op zoek naar avontuur ging ik na mijn middelbare school naar het buitenland.

Voor elk persoon is zelfkennis en zelfontwikkeling de basis voor het nemen van zelfleiderschap en zelfsturing in organisaties.

Jolande van Driel

Trainer Communicatie en Management, Steyn&Allberg

Vervolgens woonde ik 23 jr. in Amsterdam waar ik mijn commerciële opleidingen volgde, werkte bij de RAI beursorganisatie, reisde ik een aantal jaren als business class stewardess bij de KLM de wereld over en was ik accountmanager bij een VIP business centrum op Schiphol. Toen kreeg ik een burn-out en heb ik een carrière switch gemaakt.

Ik volgde vele opleidingen op gebied van psychologie, coaching en training. Sindsdien coach ik veel mensen en organisaties op gebied van zelfontwikkeling, zelfleiderschap en zelfsturing. Ik kreeg mijn lieve zoon van inmiddels 19 jr. Verhuisde terug naar ‘t Gooi en woon daar inmiddels met mijn partner en zijn vier kinderen en vormen we een samengesteld gezin. Ik ben trouw en loyaal aan mijn vrienden en organiseer graag een gezellig samenzijn. Ik hou van inspiratie opdoen, creëren en vormgeven. Of het nou een huis, tuin, een baan of bedrijf is.

Mijn motto is: Dromen, durven, doen!

Jolande van Driel

Mijn favoriete film

The Gladiator
van David Franzoni

Gespecialiseerd in

Communicatie en Management
Zelfontwikkeling en Zelfleiderschap

Meest waardevolle boek

Omarm de chaos
van Jan Rotmans

Enthousiast? Neem contact met mij op!

Ik wil Jolande persoonlijk ontmoeten

(

Mijn meest recente blogartikelen

ER ZIJN GEEN BLOGARTIKELEN BESCHIKBAAR

Bekijk meer inspirerende trainers

René Voortman

Succesvol zijn met een organisatie komt door de kwaliteit van uw medewerkers.

Bekijk alle trainers