Trainer: Joyce Engelen

Wat we horen - vergeten we, wat we zien - onthouden we, wat we doen - begrijpen we

<h2>Joyce Engelen</h2>

Joyce Engelen

Sinds 2019 trainer bij Steyn&Allberg.
Gespecialiseerd in Sales en Management.

j.engelen@styenallberg.com

A mentor is not someone who walks ahead of us to show us how they did it. A mentor walks alongside us to show us what we can do.

Ik ben 37 jaar, geboren en getogen in Rotterdam en momenteel met mijn gezin woonachtig in Alblasserdam.
Ik ben een actief, sportief persoon. Ooit begonnen aan de politieacademie en gewerkt als agente. Later de sport ingegaan als personal trainer. Jaren heb ik mensen begeleid binnen de fitness en geadviseerd in voeding en lifestyle. Op wat latere leeftijd een hbo-opleiding gevolgd en mijn Bachelor of Business Administration behaald. Tijdens deze opleiding heb ik AKuarius® opgericht. Projectmatig heb ik een aantal fitnessclubs gemanaged. Omdat ik dit zo leuk vond heb ik in 2016 een eigen fitnessclub opgezet, maar uiteindelijk toch weer verkocht. Omdat ik mij verder wilde ontwikkelen ben ik in 2019 in aanraking gekomen met Steyn&Allberg. Dit was de start om te beginnen als trainer binnen het bedrijfsleven.

We can teach only if we are willing to learn. 

Ik heb verschillende hobby’s. Ik houd van wandelen met mijn hond. Ik lees en schilder. Iedere dag mediteer ik. Paardrijden doe ik graag en ik fitness of sport buiten. Een van mijn grote passies is duiken. Ik vind het heerlijk om gewichtloos de onderwaterwereld te beleven. Ik heb prachtige duikreizen gemaakt. Hierom heb ik AKuarius® opgericht. Ik wil mijn grote passie delen met andere mensen. Wij organiseren bedrijfsretraites in combinatie met duiken.

The more people you inspire, the more people will inspire you.

Ik voel mij thuis in exclusieve, innovatieve omgevingen. Een aantal van mijn competenties zijn, dat ik vooral een pionier en een helper ben, daarnaast ben ik een goede luisteraar. Ik heb graag energieke, actieve mensen om mij heen met een gezonde mindset of de intentie hieraan te werken. Hierom geef ik training of bied ik ontwikkelingstrajecten aan bedrijven en klanten die binnen deze doelgroep passen. Bedrijven en ondernemers met een duidelijke missie, die van “binnen naar buiten” werken (why-how-what). Die in hun medewerkers willen investeren omdat zij voor kwaliteit en groei gaan. Medewerkers die trots zijn voor het bedrijf te werken en open staan voor ontwikkeling en reflectie.

Leadership is not a license to do less. It is a responsibility to do more. 

Ik geef trainingen op het gebied van sales, management en communicatie. Sturend in houding en gedrag ga ik voor verdieping, mentorschap en langdurige relaties. Mijn interesse ligt meer bij sales, maar mijn ervaring ligt meer bij management. Ik ben van een directe (Rotterdamse) benadering en krijg vaak terug dat ik mensen inspireer. Ik werk graag samen met collega trainers om nog beter van dienst te zijn. Succes is tenslotte een teamsport.

De vertaalslag kunnen maken van theorie en ervaring naar inzicht en dagelijkse, toepasbare praktijk. Dit is waar ik voor sta. Met oprechte nieuwsgierigheid naar u als persoon en uw organisatie, afgestemd op uw behoeftes en wensen, resultaat gericht.

Joyce Engelen

Trainer Management en Sales, Steyn&Allberg

Mijn favoriete film

The big Short
van The big short

Gespecialiseerd in

Management en Sales
leiderschap

Meest waardevolle boek

Start with Why
van Simon Sinek

Enthousiast? Neem contact met mij op!

Ik wil Joyce

Mijn meest recente blogartikelen

Er zijn geen blogartikelen beschikbaar

Bekijk meer inspirerende trainers

René Voortman

Succesvol zijn met een organisatie komt door de kwaliteit van uw medewerkers.

Marianne Boerman

Gooi het roer om!

Ralph Roels

Hulp bieden bij het creëren van nieuwe inzichten!

Bekijk alle trainers