Trainer: Kees Bos

Ik geloof dat als mensen plezier hebben in wat zij doen, zij succesvol zijn.

<h2>Kees Bos</h2>

Kees Bos

Sinds 2021 trainer bij Steyn&Allberg.
Gespecialiseerd in Communicatie en Sales.

K.bos@steynallberg.com

“Ik sta te trappelen om uw organisatie te helpen met resultaatgerichte communicatie- en commerciële trainingen.”

Mensen echt verder helpen is mijn missie. Dit is met de paplepel ingegoten door mijn ouders, die altijd voor een ander klaar stonden. Dat en hun avontuurlijke inborst bracht hen naar Indonesië, Ethiopië (waar ik geboren ben) en naar Suriname, waar ik van mijn 7e tot mijn 10e heb gewoond. Een prachtige, onbezorgde jeugd in bijzondere omstandigheden. Vanaf mijn 10e woon ik in Nederland.

De reislust van mijn ouders zit ook in mijn genen; al zo’n 25 jaar lang reis ik de hele wereld over als communicatie- en verkooptrainer. Van Kazachstan tot Brazilië en van Canada tot Japan help ik vele – vooral technisch geschoolde – mensen zich beter te presenteren, verkoopvaardigheden aan te leren en daarmee hun vak nog leuker te maken. Dat doe ik in vier talen: Nederlands, Engels, Frans en Duits. Eén van de mooiste complimenten die ik ooit kreeg was dat ik “ego-loos” train: in een training gaat het niet om mij maar om de deelnemers. Ik sta naast mensen en niet tegenover hen.

Onlangs hebben mijn vrouw en ik in Frankrijk gewoond om te ervaren hoe het is om in het buitenland te wonen en te werken. Vier jaar lang hebben we een kasteel commercieel in de markt gezet en voor alle onderhoud gezorgd. Mijn kinderen noemden die periode mijn ‘prepensioen’, maar voor een pensioen ben ik nog veel te jong. Ik blijf het geweldig vinden om mensen in staat te stellen hun gedrag te veranderen, aan te passen of bij te slijpen waardoor ze hun omgeving kunnen veranderen en waardoor er groei is; écht verder helpen dus. Bovendien geloof ik dat als mensen plezier hebben in wat zij doen, zij succesvol zijn.

Mijn inspiratie om mensen verder te kunnen helpen haal ik overal vandaan. Ik zit niet vast aan één methode, goeroe of managementtheorie. Zo heb ik het boek ‘The Political Brain’ van Drew Westen verslonden, over hoe emotie (politieke) keuzes beïnvloedt. Voor inzicht in het mooie vak van verkopen is de film ‘Glengarry Glenn Ross’ aan te raden: een meesterwerk. Een bijzondere blik op het verkoopvak, over winnen en verliezen, teleurstellingen en de psychologie van de beïnvloeding.

Het zal duidelijk zijn: als partner van deze mooie Steyn&Allberg-club sta ik te trappelen uw organisatie te helpen met resultaatgerichte communicatie- en commerciële trainingen. Over de hele wereld!

Mijn inspiratie om mensen verder te kunnen helpen haal ik overal vandaan. Ik zit niet vast aan één methode, goeroe of managementtheorie.

Kees Bos

Trainer Communicatie en Sales, Steyn&Allberg

Mijn favoriete film

Glengarry Glen Ross
van James Foley

Gespecialiseerd in

Sales en Communicatie
commercie

Meest waardevolle boek

The Political Brain
van Drew Westen

Enthousiast? Neem contact met mij op!

Ik wil Kees Persoonlijk ontmoeten

(

Mijn meest recente blogartikelen

Er zijn geen blogartikelen beschikbaar

Bekijk meer inspirerende trainers

Jan Rosier

Er valt nog veel winst te behalen!
 
 

Caspar Gesthuizen

Ik wil professionals echt verder helpen, beter maken in hun vak en laten groeien als mens.

Roy van Bijsterveld

Talenten laten bloeien, samen hogere resultaten bereiken en werkgeluk verhogen.

Bekijk alle trainers