Trainer: Martijn Vroom

Training en coaching is mijn passie!

<h2>Martijn Vroom</h2>

Martijn Vroom

Sinds 2020 trainer bij Steyn&Allberg.
Gespecialiseerd in Sales en Communicatie.

m.vroom@styenallberg.com

Naast relevante kennis is het de bedoeling dat iedere deelnemer met veel energie en vol enthousiasme de training uitkomt.

Ik ben in 1983 geboren en getogen in de randstad waar ik na mijn middelbare school ben gaan studeren in Utrecht. Na mijn studie ben ik mijn carrière begonnen in Amsterdam, waar ik zelf ook 10 jaar heb gewoond.

Inmiddels ben ik getrouwd, en woon ik met mijn vrouw en 2 kinderen in het prachtige Weesp. In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om te koken, het liefst voor vrienden en familie, hoe meer, hoe gezelliger. Daarnaast ben ik vanaf jongs af aan al gek geweest op watersport, en dan voornamelijk zeilen. Na vroeger zelf veel gevaren te hebben, zowel plezier als wedstrijden, ben ik op mijn 17e zeil instructeur geworden. Daar is dan ook mijn passie ontstaan voor het geven van training en coaching, alhoewel ik dit natuurlijk pas later als carrière ben ga nastreven. Net zoals bij het zeilen, wilde ik eerst wat meters gaan maken in het bedrijfsleven, voor ik me aan een trainingscarrière ging wagen.

Mijn carrière begon in 2009 bij een internationale recruitment organisatie, Sthree, daar heb ik in een sales positie een aantal jaar gewerkt en uiteindelijk ook verantwoordelijkheid gedragen voor een klein team, na een kleine uitstap naar een startende organisatie ben ik na 6 jaar overgestapt naar een training en coaching rol binnen Oliver James Associates waar ik me heb gericht op het opbouwen van het trainingsprogramma intern en het individueel coachen van alle werknemers van de organisatie.

Daar is dan ook mijn liefde voor het vak ontstaan, in de afgelopen 5 jaar heb ik enorm veel trainingsprogramma’s ontwikkeld die inzetbaar waren op het gebied van communicatie, sales, leiderschap en recruitment en wil deze kennis gaan inzetten om andere salesorganisaties meer successen te laten behalen.

Ik heb ruim 10 jaar ervaring in sales omgevingen, voornamelijk recruitment organisaties. De afgelopen 6 jaar heb ik mijn puur gericht op het geven en ontwikkelen van trainingen op het gebied van sales, communicatie, recruitment en leiderschap en dit doe ik nog steeds met zeer veel plezier. Tevens richt ik mij ook op het 1 op 1 coachen van talent, zowel on the job als off the job.
Door mijn ervaring in de branche, alsmede mijn ervaring als trainer en coach, ben ik de aangewezen persoon om samen met een organisatie verbeterdoelstellingen te identificeren en een meetbaar ontwikkeltraject te ontwikkelen. Mijn doel zal altijd zijn om met elkaar zichtbare resultaten te boeken voor de lange termijn.

Mijn doel zal altijd zijn om met elkaar zichtbare resultaten te boeken voor de lange termijn

Martijn Vroom

Trainer Sales en Communicatie, Steyn&Allberg

Mijn favoriete film

Pulp Fiction
van Quentin Tarantino

Gespecialiseerd in

Sales en Communicatie
leiderschap

Meest waardevolle boek

How to win friends and influence people
van Dale Carnegie

Enthousiast? Neem contact met mij op!

Ik wil Martijn

Ik wil Martijn Persoonlijk ontmoeten

(

Mijn meest recente blogartikelen

Er zijn geen blogartikelen beschikbaar

Bekijk meer inspirerende trainers

Virgil van Dijk

Ik help u met persoonlijke- en organisatie ontwikkeling voor de lange termijn.
 

Edrith Eduarda

Ontwikkelen met als resultaat: the amazing you!
 

Roel Uildriks

Samen het beste uit jezelf halen en anderen gelukkiger en succesvoller maken.
 

Bekijk alle trainers