Trainer: Robert Teulings

Van reizen wordt je rijk

<h2>Robert Teulings</h2>

Robert Teulings

Sinds 2022 trainer bij Steyn&Allberg.
Gespecialiseerd in Gastvrijheid en Dienstverlening.

r.teulings@steynallberg.com

“Van reizen wordt je rijk”

Rijk in de zin van verrijking, in immateriële zin uiteraard. Met een overtuiging dat je maar één keer leeft heb ik er van jongs af aan alles aan gedaan om zoveel mogelijk nieuwe ervaringen op te doen. Soms op het obsessieve af.

Dat begon al toen ik een jaar of 10 was en met een vriend vanuit Brabant naar Limburg fietste om familie te bezoeken. Het ging mij om de spanning van de reis weet ik nog, niet zozeer de bestemming. Natuurlijk is het wel goed een bestemming te hebben; een duidelijk doel zodat je weet welke richting het uitgaat. Een doel, een plan met actiepunten, meten en vieren, allemaal metaforen hoe ik erin sta als trainer-coach in talentontwikkeling.

Samen met Sumalee, mijn Thaise wederhelft, woon ik in Lanaken België, net over de grens bij Maastricht. Het is een internationale omgeving waarbinnen een half uurtje rijden Vlaams, Nederlands, Maastrichts, Duits en Frans wordt gesproken. Hier speel ik in mijn vrije tijd de blues op gitaar en piano en bereid ik mijn werkzaamheden voor.

De meeste bedrijven waar ik de talentontwikkeling voor management mag begeleiden, zijn actief in de gastvrijheid branche. Jarenlang heb ik aan het roer gestaan van prachtige hotels in binnen- en buitenland. Mijn specialisatie ligt in bedrijven met een hoog salesvolume waarbij data de strategie bepaald. Het is fijn om voor een van de grootste A-merken ter wereld mijn werk te mogen doen.

Als het weer het toelaat kom ik op een klassieke Moto-Guzzi California naar mijn afspraak. Ook een duidelijk bewijs dat avontuurlijke bezigheden mijn voorkeur hebben.

Sinds ik ben aangesloten bij Steyn&Allberg is mijn dienstverlening in sterke mate beter geworden. Dat komt door een fijne samenwerking met 30 collega’s die verspreid over het land, met dezelfde bezigheden succesvol zijn.

Daarnaast is de ontwikkelde content in groepstraining en MyTalentboard voor individuele talentontwikkeling voor mij onmisbaar in mijn aanpak. Een eerste ontmoeting is altijd een moment waarop ik me verheug omdat ik nieuwsgierig ben naar de achtergrond van het bedrijf en de mensen die er werken. Tot binnenkort!

Een eerste ontmoeting is altijd een moment waarop ik me verheug omdat ik nieuwsgierig ben naar de achtergrond van het bedrijf en de mensen die er werken.

Robert Teulings

Trainer Management en Communicatie, Steyn&Allberg

Robert Teulings foto 1
Robert Teulings foto 2

Mijn favoriete film

Silence of the Lambs
van Jonathan Demme

Gespecialiseerd in

Gastvrijheid en Dienstverlening
(internationaal) leiderschap

Meest waardevolle boek

Kruistocht in spijkerbroek
van Thea Beckman

Enthousiast? Neem contact met mij op!

Ik wil Robert Persoonlijk ontmoeten

(

Mijn meest recente blogartikelen

Rendement Trainingen

Rendement Trainingen

van wat is het Rendement van trainingen? Heel veel organisaties investeren geld en tijd in (communicatie)trainingen. De redenen zijn divers. U wilt commercieel excelleren of beter leren netwerken of uw tijd beter inrichten en ga zo maar door. Trainingen als...

Performance management en ‘DTD’ – Durf te Dromen!

Performance management en ‘DTD’ – Durf te Dromen!

erformance management en persoonlijke ontwikkeling Performance management start met vragen wat je in de toekomst wil, dan moet je daar vaak even over nadenken. Als ik je vraag wat je vervelend of leuk vindt op dit moment, dan weten we dat vaak feilloos aan te geven....

Bekijk al mijn blogartikelen

Bekijk meer inspirerende trainers

Kees Bos

Ik geloof dat als mensen plezier hebben in wat zij doen, zij succesvol zijn.
 

Caspar Gesthuizen

Ik wil professionals echt verder helpen, beter maken in hun vak en laten groeien als mens.

Roland Smit

Hogere resultaten voor uw werknemers voor nu en in de toekomst.
 

Bekijk alle trainers