Trainer: Roel Uildriks

Samen het beste uit jezelf halen en anderen gelukkiger en succesvoller maken

<h2>Roel Uildriks</h2>

Roel Uildriks

Sinds 2020 trainer bij Steyn&Allberg.
Gespecialiseerd in Management.

r.uildriks@steynallberg.com

“Ik presenteer graag mijn aanpak of nodig je uit voor een stevige wandeling.”

Als businesscoach en managementtrainer in de Steyn&Allberg organisatie weet ik met visie, expertise en internationale ervaring, ondernemers en bestuurders slagvaardig tot nieuwe doelen aan te zetten. Op praktische en enerverende wijze komen executives en professionals vaak tot nieuwe business- en organisatie inzichten via deelname aan mijn afgestemde coaching- en training aanpak.

In Slagharen, Overijssel bracht ik mijn jeugd door. Ik leerde daar in de praktijk mijn resultaatgerichte aanpak in ons familiebedrijf. Tijdens mijn studie in Groningen ontwikkelde ik met economie en techniek de prachtige combinatie kennen van technische haalbaarheid en economisch succesvol zijn. In mijn eerste jaren na mijn studie combineerde ik de NIMA marketingopleidingen en verwierf later mijn Master Marketing titel M.M. in Tilburg.

Mijn eerste werkervaringen in Marketing, Product Management en Commercieel Management leidde snel tot het klantgericht ontwikkelen van businessplannen waarin strategisch voorbereiden en operationeel uitvoeren mijn sterkte combinatie werd in de B&S organisatie in Gouda. Voor de Nederlandse fabrikant Océ vertrok ik naar Waalre in Noord-Brabant en ging mijn training capaciteiten wereldwijd uitvoeren voor managementontwikkeling, commerciële- en product trainingen.
Als coach en trainer voor leiders, professionals en partners in meer dan 30 landen maakte ik kennis met verschillende culturen, leiderschapsstijlen, marktsegmenten, klant profielen en businessmodellen.

Dit vormde de basis voor mijn leiderschapsrollen zoals int. Business Manager In Azië, Midden-Oosten en Europa en als Directeur binnen technisch commerciële bedrijven in Nederland, Brazilië en Frankrijk.

Met de inhoudelijk coaching en training programma’s van Steyn&Allberg en mijn business- en organisatie focus en dynamische coaching- en trainingsstijl is een mooie samenwerking ontstaan, waarin business-ontwikkeling, leiderschap, commerciële slagkracht en talentontwikkeling nu samenkomen. Ik presenteer graag mijn aanpak of nodig je uit voor een stevige wandeling, een tee-off op een geschikte golfbaan of een heerlijke rondrit op een mountainbike of racefiets, met als doel jouw
vaardigheden en organisatie voor jou nog scherper in beeld te brengen.

Hoe zou jij het vinden als je samen met mijn hulp, als jouw coach, de nu nog onzichtbare mogelijkheden van je bedrijf en organisatie zichtbaar gaat maken en jij trots wordt op je eigen slagvaardigheid door nieuwe plannen te ontwikkelen, communiceren en succesvol te realiseren?
Ik ga graag met je op pad om het beste uit jou naar boven te brengen en samen met jou jezelf en je team succesvoller, effectiever en gelukkiger te maken.

Ik betreed graag nieuwe wegen om mensen, teams en organisaties succesvoller, effectiever en gelukkiger te worden.

Roel Uildriks

Trainer Management, Steyn&Allberg

Mijn favoriete film

James Bond
van Ian Fleming

Gespecialiseerd in

Management
Organisatie en talent ontwikkeling

Meest waardevolle boek

Vind je waarom
van Simon Sinek

Enthousiast? Neem contact met mij op!

Ik wil Roel Persoonlijk ontmoeten

(

Mijn meest recente blogartikelen

Er zijn geen blogartikelen beschikbaar

Bekijk meer inspirerende trainers

René Voortman

Succesvol zijn met een organisatie komt door de kwaliteit van uw medewerkers.
 

Marianne Boerman

Gooi het roer om!
 
 

Bekijk alle trainers