Trainer: Roy van Bijsterveld

Talenten laten bloeien, samen hogere resultaten bereiken en werkgeluk verhogen.

<h2>Roy van Bijsterveld</h2>

Roy van Bijsterveld

Sinds 2021 trainer bij Steyn&Allberg.
Gespecialiseerd in Communicatie en Management.

r.vanbijsterveld@steynallberg.com

“Ik ben in staat om op natuurlijk wijze de verbinding te maken met de groep, om ze vervolgens mee te nemen en te prikkelen zodat ze gemotiveerd raken om de (gedrags)verandering aan te gaan.”

Ik ben in 1975 geboren in het Westen van Nederland in het dorpje Nootdorp. Ik ben de benjamin van de familie met twee oudere broers. Een vader die van studeren en lesgeven houdt en een moeder met een zorgzaam hart. Ik ben sinds 2007 getrouwd met Nicole en wij hebben twee prachtige kinderen, Aimée (m) en Beau (J).

Ik heb het geluk gehad dat ik tijdens mijn leven veel mee heb mogen maken en ontdekken. Ik ben vaak gevallen, maar leerde dat dit niet erg is, als je er maar iets van opsteekt en sterker opstaat. Mijn werkende leven is een reis geweest met verschillende ervaringen. Zo ben ik gestart in de kledingbranche, waar ik na verloop van tijd salesmanager werd. Tevens ben ik manager geweest bij een bank ,waar ik medewerkers mocht begeleiden verdeeld over verschillende banklocaties. In de tussentijd een sabatical genomen, waar ik een reis maakte naar Australië, waar ik genoot van de natuur en in Ghana, waar ik mijzelf inzette ten dienste van de ander in ontwikkelingshulp. Deze ervaringen hebben mij op persoonlijk vlak rijker gemaakt en helpen mij o.a. nu om nieuwsgierig te zijn, te relativeren en zo aansluiting te vinden bij de ander.

Ik heb nu ruim 25 jaar praktijkervaring met de laatste jaren een gepassioneerde focus op het ondersteunen van het groeipad van de ander. Deze praktijk heb ik aangevuld met diverse opleidingen oa. Verandermanagement, Lean, gecertificeerd softskill trainer en coaching. Maar eigenlijk leer ik nog elke dag en laat ik me graag inspireren door sprekers, luister onderweg graag naar boeken over de psychen van de mens en houdt erg van reflectie en intervisie.
Dit is ook één van de redenen waarom ik blij ben dat Steyn&Allberg op mijn pad is gekomen. Het is erg belangrijk om jezelf te blijven ontwikkelen en te verrijken. Hier vond ik de motivatie om mij aan te sluiten bij S&A. We ontwikkelen en leren samen en van elkaar. We doen er alles aan om elkaar te scherpen om het beste te kunnen geven voor onze klanten.

De reden waarom ik talentontwikkelaar en trainer ben geworden is omdat ik graag samen met een groep mensen werk om: Talenten te laten bloeien, samen hogere resultaten bereik en werkgeluk verhoog. Ik zeg altijd dat ik me niet laat betalen met weggegooid geld, dus ik zorg er altijd voor dat ik waarde toevoeg. Ik ben in staat om op natuurlijk wijze de verbinding te maken met de groep ,om ze vervolgens mee te nemen en te prikkelen zodat ze gemotiveerd raken om de (gedrags)verandering aan te gaan. Dat is het mooiste wat er is en geeft mij elke keer weer nieuwe energie.

De rode draad door mijn leven is duidelijk. Leren doen we samen, komt van binnenuit en behoort tot de standaard. Daarom ligt mijn focus op communicatie, management training en talent(ontwikkeling). Dit zijn dan ook de expertises waar u mij als talentontwikkelaar voor mag benaderen. Ik werk graag met een diversiteit aan mensen maar ook van junior medewerker A. tot senior manager B. Ik maak graag met u kennis, maar alleen als u echt beweging wilt zien binnen uw organisatie. Vanuit een goed gesprek onderzoeken we wat mijn waarde voor uw organisatie en medewerkers zal zij om ons plan voor groei te bepalen. Een training zal daarmee dan ook per definitie maatwerk zijn, want waarom standaard als uniek mogelijk is.

Leren doen we samen, komt van binnenuit en behoort tot de standaard. Daarom ligt mijn focus op communicatie, management training en talent(ontwikkeling).

Roy van Bijsterveld

Trainer Management en Communicatie, Steyn&Allberg

Mijn favoriete film

Good will Hunting
van Gus van Sant

Gespecialiseerd in

Management en Communicatie
(internationaal) leiderschap

Meest waardevolle boek

De zeven eigenschappen van effectief leiderschap
van Stephen Covey

Enthousiast? Neem contact met mij op!

Ik wil Roy

Mijn meest recente blogartikelen

Er zijn geen blogartikelen beschikbaar

Bekijk meer inspirerende trainers

Kees Bos

Ik geloof dat als mensen plezier hebben in wat zij doen, zij succesvol zijn.
 

Ivo Poll

Met mijn enthousiaste houding, creatieve geest, durf om door te vragen en te confronteren maak ik het verschil.

Roland Smit

Hogere resultaten voor uw werknemers voor nu en in de toekomst.
 

Bekijk alle trainers