Trainer: Roy van Bijsterveld

Leren doen we samen, komt van binnenuit en behoort tot de standaard.

<h2>Roy van Bijsterveld</h2>

Roy van Bijsterveld

Sinds 2021 trainer bij Steyn&Allberg.
Gespecialiseerd in Communicatie en Management.

r.bijsterveld@steynallberg.com

“Het overtreffen van uw verwachting is het startpunt van mijn inzet!”

Ik ben de benjamin van de familie met twee oudere broers, in 1975 geboren in het Westen van Nederland in het dorpje Nootdorp. Een vader die van studeren en lesgeven houdt en een moeder met een zorgzaam hart. Sinds 2007 getrouwd met Nicole en wij hebben twee prachtige kinderen, Aimée (m) en Beau (j).

Ik heb het geluk gehad dat ik tijdens mijn leven veel mee heb mogen maken en ontdekken. Ik ben vaak gevallen, maar leerde dat dit niet erg is, als je er maar iets van opsteekt en sterker opstaat. Mijn werkende leven is een reis geweest met verschillende ervaringen. Gestart in de kledingbranche, waar ik na verloop van tijd salesmanager werd. Bij één van de grootbanken ben ik manager geweest van meerdere teams verdeeld over verschillende banklocaties. Tijdens een sabbatical ben ik een aantal maanden in Australië geweest en daarna een periode in Ghana waar ik ontwikkelingshulp mocht verrichten. Deze ervaringen hebben mij op persoonlijk vlak rijker gemaakt en helpen mij nu onder andere om nieuwsgierig te zijn, te relativeren en zo aansluiting te vinden bij de ander.

Ik heb nu ruim 25 jaar praktijkervaring waarbij ik de laatste jaren een gepassioneerde focus heb op het ondersteunen van het groeipad van de ander. De praktijkervaring heb ik aangevuld met diverse opleidingen zoals Verandermanagement, Lean, gecertificeerd softskill trainer en coaching. Maar eigenlijk leer ik nog elke dag en laat me graag inspireren door sprekers, luister onderweg graag naar boeken over de psychen van de mens en geniet van reflectiemomenten en intervisie. Dit is ook één van de redenen waarom ik blij ben dat Steyn&Allberg op mijn pad gekomen is. Het is erg belangrijk om jezelf te blijven ontwikkelen en te verrijken. Hier vond ik de motivatie om mij aan te sluiten bij S&A. We ontwikkelen en leren samen en van elkaar. We doen er alles aan om elkaar aan te scherpen om het beste te kunnen geven voor onze klanten.

De reden waarom ik talentontwikkelaar en trainer ben geworden is omdat ik graag samen met een groep mensen werk om: talenten te laten bloeien, samen hogere resultaten te bereiken en werkgeluk te verhogen. Ik zeg altijd dat ik me niet laat betalen met weggegooid geld, dus zorg er altijd voor dat ik waarde toevoeg. Ik ben in staat om op natuurlijk wijze de verbinding te maken met de groep, om ze vervolgens mee te nemen en te prikkelen zodat ze gemotiveerd raken om de (gedrags)verandering aan te gaan. Dat is het mooiste wat er is en geeft mij elke keer weer nieuwe energie.

De rode draad door mijn leven is duidelijk. Leren doen we samen, komt van binnenuit en behoort tot de standaard. Daarom ligt mijn focus op communicatie, management en leiderschapstraining en talent(ontwikkeling). Dit zijn dan ook de expertises waar u mij als talentontwikkelaar voor mag benaderen. Ik werk graag met een diversiteit aan mensen maar ook van junior medewerker A tot senior manager B. Ik maak graag kennis met u, maar alleen als u echt beweging wilt zien binnen uw organisatie. Vanuit een goed gesprek onderzoeken we wat mijn waarde voor uw organisatie en medewerkers zal zijn om ons plan voor groei te bepalen. Een training zal daarmee dan ook per definitie maatwerk zijn, want waarom standaard als uniek mogelijk is.

Het overtreffen van uw verwachting is het startpunt van mijn inzet!
Ik maak graag kennis met u.

Ik ben in staat om op natuurlijk wijze de verbinding te maken met de groep, om ze vervolgens mee te nemen en te prikkelen zodat ze gemotiveerd raken om de (gedrags)verandering aan te gaan.

Roy van Bijsterveld

Trainer Management en Communicatie, Steyn&Allberg

Mijn favoriete film

Good will Hunting
van Gus van Sant

Gespecialiseerd in

Management en Communicatie
(internationaal) leiderschap

Meest waardevolle boek

De zeven eigenschappen van effectief leiderschap
van Stephen Covey

Enthousiast? Neem contact met mij op!

Ik wil Roy Persoonlijk ontmoeten

(

Mijn meest recente blogartikelen

Rendement Trainingen

Rendement Trainingen

van wat is het Rendement van trainingen? Heel veel organisaties investeren geld en tijd in (communicatie)trainingen. De redenen zijn divers. U wilt commercieel excelleren of beter leren netwerken of uw tijd beter inrichten en ga zo maar door. Trainingen als...

Performance management en ‘DTD’ – Durf te Dromen!

Performance management en ‘DTD’ – Durf te Dromen!

erformance management en persoonlijke ontwikkeling Performance management start met vragen wat je in de toekomst wil, dan moet je daar vaak even over nadenken. Als ik je vraag wat je vervelend of leuk vindt op dit moment, dan weten we dat vaak feilloos aan te geven....

Bekijk al mijn blogartikelen

Bekijk meer inspirerende trainers

Kees Bos

Ik geloof dat als mensen plezier hebben in wat zij doen, zij succesvol zijn.
 

Caspar Gesthuizen

Ik wil professionals echt verder helpen, beter maken in hun vak en laten groeien als mens.

Roland Smit

Hogere resultaten voor uw werknemers voor nu en in de toekomst.
 

Bekijk alle trainers