Trainer: Thijs Evers

Mensen inspireren en enthousiasmeren. In mijn rol als trainer help ik ondernemers en managers hun doelen versneld te realiseren

<h2>Thijs Evers</h2>

Thijs Evers

Sinds 1999 Algemeen directeur en trainer bij Steyn&Allberg.
Gespecialiseerd in Sales, Communicatie en Management.

t.evers@steynallberg.com

“Het leveren van inspirerende programma’s, faire prijsafspraken zonder ellenlange verplichtingen en het leveren van onderscheidend vermogen bij potentiële klanten aan tafel.”

Ik ben geboren in Friesland en ik ben een kind uit de jaren zestig. Ik kijk terug op een fijne jeugd die ik samen met mijn zus en mijn moeder heb geleefd. Een jeugd zonder grote triomfen of teleurstellingen. Mijn moeder heeft een geweldige prestatie geleverd door ons alleen op te voeden. Mijn vader is voor mijn geboorte door een verkeersongeluk om het leven gekomen. Ik ben ruim 27 jaar getrouwd met mijn topper Ingrid en wij hebben twee fijne zoons: Peter & René.
Een sterke bewijsdrang is altijd één van mijn drijfveren geweest. Altijd het gevoel hebben dat ‘iets’ beter kan of moet. Eigenlijk nooit echt tevreden zijn met een geleverde prestatie of het ultieme gevoel van succes. Pas op (veel) latere leeftijd verdween dit gevoel bij mij en zijn mijn drijfveren veranderd naar het echt willen helpen van mensen. Dit heeft zich vertaald naar één van de basisprincipes van Steyn&Allberg. Daarover later meer.

Als voormalig Alfa mannetje heb ik mij lange tijd graag laten leiden door mijn ego. Ik kijk regelmatig met enige schaamte en met een gepaste glimlach terug aan die tijd. Het heeft mij gevormd als mens en ik heb geleerd van alle fouten die ik heb gemaakt en van alle valkuilen waarin ik destijds met open ogen ingelopen ben. Deze ervaringen gebruik ik in mijn dagelijkse praktijk. Iedere dag kom ik ‘spiegelbeelden’ tegen van mijn oude ego. Iedere dag zie ik ambitieuze opdrachtgevers en deelnemers aan trainingen dezelfde fouten maken die ik eerder gemaakt heb. Graag help ik deze mensen om ze te behoeden voor de financiële malaise die hieruit voortvloeit. Het is een soort missie geworden en het loont; mijn agenda staat altijd vol!

De afgelopen jaren heb ik altijd de ambitie gehad om zelfstandig een samenwerkingsverband te initiëren met zelfstandig werkende professionals die opdrachtgevers belachelijk goed willen helpen. En dan niet omdat een opdrachtgever dat van ons verwacht, maar omdat wij dat zelf zo willen. Deze mindset liet mij niet meer los en geïnspireerd door Stephan Covey ben ik Management en Sales programma’s gaan schrijven en ontwikkelen die volledig in het teken staan van dat principe: Opdrachtgevers (maar ook deelnemers van trainingen) belachelijk goed willen helpen. Dit in de breedste zin van het woord. Deze mindset heeft mij en Steyn&Allberg veel gebracht. Het bleek een natuurwet te zijn. Als je echt veel geeft krijg je de inzet vaak terug met buitensporig veel rente!

Als oprichter van Steyn&Allberg heb ik mij dan ook vooral geconcentreerd op het welzijn van onze partners. Zij zijn tenslotte degenen die ons bestaansrecht vertegenwoordigen. Als het goed gaat met onze partners, dan gaat het goed met onze organisatie zo is de gedachte. We moesten er dus achter komen wat werkelijk belangrijk is voor partners van Steyn&Allberg. Samen met vennoot Patrick Mekke zijn we op zoek gegaan naar deze meerwaarde wat zich vrijwel direct vertaalde naar drie kernwaarden; het leveren van inspirerende programma’s, faire prijsafspraken zonder ellenlange verplichtingen en het leveren van onderscheidend vermogen bij potentiële klanten aan tafel.
De reden van het succes van Steyn&Allberg is daarmee bekend; we leveren inspirerende praktijkgerichte trainingen die uitgevoerd worden door ervaren professionals die onafhankelijk denken. Daarnaast leveren wij, als enige in Nederland, meetbare trainingen aan opdrachtgevers middels het gepatenteerde Talentboard van onze primaire businesspartner Boost&Co. Wij zijn daarmee een strategisch partner in talentontwikkeling voor individuen, teams en organisaties.
Om dit verhaal completer te maken ontkom ik er niet aan ‘Het Waarom’ met iedereen te delen. Waarom doen we de dingen die we doen? Waar staan we voor? En natuurlijk Waar gaan we voor? Hieronder leest u de zinnen, woorden en lettergrepen waar lang over nagedacht is. Veel liever leggen wij onze visie en meerwaarde natuurlijk bij u aan tafel uit.

Positionering, Missie & Visie
Uitgangspunt bij al ons handelen is de overtuiging dat het succes van organisaties wordt bepaald door het persoonlijke succes en het werkplezier van de mensen die er werken. Onze missie is om ons actief in te zetten om het zelfvertrouwen van mensen positief te beïnvloeden en hen te inspireren om het beste uit zichzelf te halen. Ons doel is om een wereld te creëren waarin ambitie en persoonlijke ontwikkeling een bron van vertrouwen is in plaats van angst.

Iedere dag zie ik ambitieuze opdrachtgevers en deelnemers aan trainingen dezelfde fouten maken die ik eerder gemaakt heb. Graag help ik deze mensen om ze te behoeden voor de financiële malaise die hieruit voortvloeit.

Thijs Evers

Algemeen Directeur, Steyn&Allberg

Mijn favoriete film

Breaking Bad (tv-serie)
van Vince Gilligan

Gespecialiseerd in

Management, Communicatie en Sales
Directie

Meest waardevolle boek

De Zeven eigenschappen van Effectief Leiderschap
van Stephen Covey

Enthousiast? Neem contact met mij op!

Ik wil Thijs

Mijn meest recente blogartikelen

Er zijn geen blogartikelen beschikbaar

Bekijk meer inspirerende trainers

Patrick Mekke

Ik haal mijn energie uit het beter en sterker maken van mensen door te focussen op hoe het wel kan.

Jeroen Smits

Trainen op basis van inhoud en entertainment, maakt dat je leert zonder dat het je moeite kost!

Virgil van Dijk

Ik help u met persoonlijke- en organisatie ontwikkeling voor de lange termijn.
 

Bekijk alle trainers