Trainer: Yvo Keijers

Er is altijd ruimte tot ontwikkeling

<h2>Yvo Keijers</h2>

Yvo Keijers

Sinds 2019 trainer bij Steyn&Allberg.
Gespecialiseerd in Sales en Management.

y.keijzers@steynallberg.com

“Groeien en veranderen doet u met de mensen en daarom ligt mijn focus vooral op de mens binnen de organisatie.”

Ik ben geboren in Geleen en daar woon ik nog steeds, samen met Yvonne en Jaymes, onze zoon van bijna 4. In mijn jongere jaren heb ik fanatiek aan wielrennen gedaan, op wedstijdniveau en met de nodige ambities. Na op een verkeerd moment gezondheidsklachten te krijgen, heb ik op mijn 21e gekozen voor een maatschappelijke carrière. Eerst in de sales en later in verschillende managementrollen. Samen met het team ervoor gaan, samen de schouders eronder voor een gezamenlijk doel, dat heb ik altijd super mooi gevonden. Fietsen doe ik overigens nog altijd. Sporten betekent voor mij ook balans in het leven, de zogenaamde uitlaatklep.

Sinds 5 jaar ben ik nu zelfstandig, waarbij ik de laatste 3 jaar een partnerschap heb met Steyn&Allberg. De reden om voor dit partnerschap te kiezen, is dat ik de sparring miste. Daarnaast is gebleken dat de ondersteuning op het gebied van programma’s ook uitstekend is. Voor mij een mooie samenwerking met perspectief. Want, de snel veranderende wereld door technologie en digitalisering heeft ook grote invloed op hoe organisaties tegen talentontwikkeling aankijken. Samen, als ambitieuze club, kun je eenmaal beter anticiperen op deze snel veranderende vraag.

Waar ik energie van krijg is om vanuit ambitieniveau samen met ondernemers, directies, management maar vooral ook met medewerkers te kijken waar kansen liggen om het beter te doen. Op de werkvloer is vaak zo veel kennis en waardevolle inzichten voorhanden en ook veel (vaak onzichtbaar) potentieel.
Dit potentieel ontluiken vraagt om leiderschap. Leiderschap gericht op een veilige omgeving, waar fouten mogen worden gemaakt en waar ieders inbreng er toe doet. Leiderschap gericht op onderlinge verbinding en het stimuleren van een mindset, waarbij we elke dag vragen hoe we elkaar kunnen helpen om het morgen weer beter te doen. Dit betekent ook het geven van verantwoordelijkheid en elkaar helpen en ondersteunen bij ontwikkeling.
Vaak is er verandering nodig om dit te realiseren. Het begeleiden van dit soort veranderprocessen is de kern van mij expertise. De verandering op een organische, duurzame manier laten ontstaan door het creëren van draagvlak en toekennen van eigenaarschap, is de aanpak die voor mij kenmerkend is.

Vraag gerust een gratis adviesgesprek aan. Onder het motto: “Er is altijd ruimte tot ontwikkeling”, verken ik graag samen met u de best mogelijke aanpak om tot de gewenste transitie te komen.

Mijn natuurlijk interesse in mensen en het inzicht hoe verkoopprocessen te optimaliseren maakt dat we samen écht het verschil kunnen maken.

Yvo Keijers

Trainer Management en Sales, Steyn&Allberg

Mijn favoriete film

Se7en
van David Fincher

Gespecialiseerd in

Management en Sales
leiderschap

Meest waardevolle boek

De zeven eigenschappen van effectief leiderschap
van Stephen Covey

Enthousiast? Neem contact met mij op!

Ik wil Yvo Persoonlijk ontmoeten

(

Mijn meest recente blogartikelen

Er zijn geen blogartikelen beschikbaar

Bekijk meer inspirerende trainers

Jan Rosier

Er valt nog veel winst te behalen!
 
 

Caspar Gesthuizen

Ik wil professionals echt verder helpen, beter maken in hun vak en laten groeien als mens.

Roland Smit

Hogere resultaten voor uw werknemers voor nu en in de toekomst.
 

Bekijk alle trainers