Commercieel Excelleren

Effectiever communiceren ten gunste van resultaat en doelstellingen
4-daagse training

Bewust communiceren om zo beter te verkopen.

Verkoopmedewerkers willen graag uitblinken maar hebben in de praktijk vaak onvoldoende gereedschappen in handen om nieuwe klanten te overtuigen om voor uw propositie te kiezen. Maak kennis met onze sales training Commercieel Excelleren.

We zien het regelmatig in de praktijk: verkoopmedewerkers voeren veel klantgesprekken, maar de resultaten blijven significant achter bij de verwachtingen.

Kunt u zich voorstellen dat uw verkoopmedewerker blij is met de vraag: wilt u voor mij een offerte maken? Wij niet. Een goede maatwerk offerte opstellen kost immers veel tijd. Daarnaast worden offertes vaak gebruikt als vergelijkingsmateriaal. Hoe fijn zou het zijn als uw verkoper de offertevraag direct weet om te zetten in een order? Hoeveel extra marge zou hij realiseren als hij doelgerichte en succesvolle verkooptechnieken gaat inzetten tijdens het verkoopgesprek?

Wilt u uw verkooptechnieken nóg verder aanscherpen? En wilt u zich meten met de absolute top van sales professionals in Nederland? Kies dan voor de sales training Commercieel Excelleren.

Verkoopmedewerkers die willen excelleren hebben inzicht nodig in wie ze tegenover zich hebben. Via praktijkcases leren we deelnemers bewust te luisteren naar de wensen van hun gesprekspartner waardoor we het verkoopproces omdraaien. Hierop ligt dan ook de nadruk in de sales training Commercieel Excelleren. Deze 4-daagse training is de nieuwe standaard op het gebied van commerciële communicatie- en sales trainingen. Via rollenspellen en cases spitsen we onze trainingen toe op úw situatie en úw doelen, maatwerk staat hierbij centraal. Dé oplossing voor een snelle en effectieve verbetering van uw verkoopresultaten!

Dit is wat je gaat leren:

  • Prijsverkopen
  • Klantgericht handelen
  • Argumenteren
  • De juiste vraagtechnieken toepassen
  • Zeer effectieve afsluittechnieken
  • Verkopen is een vak!
Thijs Evers

Directeur / DGA, Steyn&Allberg

Commercieel Excelleren, voor wie?

U heeft het in zich om een prima verkoper of commercieel adviseur te zijn. Dat weet u zelf en u hoort dat ook van anderen. U bent verbaal vaardig en goed in staat uzelf en uw bedrijf te presenteren. Daarbij beschikt u over een gezonde dosis lef en weet u veel van uw product of dienst af. Nu is het belangrijk om uw vaardigheden zo effectief mogelijk in te zetten. In deze training vergroot u uw persoonlijke effectiviteit en groeit u in uw rol als verkoopadviseur.

Nieuwe inzichten met Commercieel Excelleren

De sales training Commercieel Excelleren is gebaseerd op de meest recente inzichten op het gebied van commerciële communicatie en salesvaardigheden. Vooraf wordt een mentaal paspoort per deelnemer gerealiseerd, waarbij de deelnemer middels een zelfgeschreven ‘plan van aanpak’ aangeeft wat hij beter wil beheersen na afloop van de training. De sales training zelf vergt vier intensieve dagen (2 sessies van 2 dagen) waarin ingesleten gedragspatronen, waar nodig, worden afgeleerd en vervangen door beter renderende vaardigheden.

Vraag direct een gesprek aan met de consultants van Steyn&Allberg over de mogelijkheden binnen het spectrum van Commercieel Excelleren voor uw organisatie. Kijk bijvoorbeeld ook naar de 3-daagse training Commerciële Vaardigheden van Steyn&Allberg.

Enthousiast over deze training? Vraag meer info!

Ik wil meer informatie

(

Klanten aan het woord

Zeer nuttige trainingsdagen gevolgd, direct toepasbaar. Dagelijks profijt van.

Karsten MissotEigenaar - WestlandFilm

Fijne training. Ik heb er heel concrete handvatten aan overgehouden.

Niek Oost
Eigenaar - Produvar

Bekijk meer succes Trainingen

Commercieel excelleren Follow-up

Vervolg, gebaseerd op de meest recente inzichten op het gebied van commerciële communicatie

Sales binnendienst

Een praktijk gerichte training om de binnendienst commercieel te laten schitteren
 

Effectief netwerken

Leer hoe u effectief uw netwerk vergroot en onderhoudt
 
 

Bekijk alle trainingen